e Nativa 33 |Nativa
Skip to content


Nativa 33

Escrit el 09/07/2006 per admin a la categoria Documents en PDF, Nativa.
Tags:

nativa33

PDF: [download id=”55″]

Reportatge: Joves i valents
Entrevista 1: Go Lem System
Entrevista 2: Jaume Pantaleón (12Twelve)
Opinió: Editorial (Jordi Oliveras), Comentaris al marge (Ramon Faura), Sacré! (Victor Nubla), Puigjaner y Ramírez (Manolo Martínez)
Concerts: Do The Concerting!: Montevideo, Pumuky, Silvia Coral y Los Arrecifes, Catpeople, Ovni; Festival Fona: Ix, Gato.el.Qiman_Kid Donner, La Principal de la Nit, La Màquina de Turing; Primavera Sound / Sònar; Coco Festival: Los señores de Peláez, El Kapel; Último resorte, Piorreah, Supongo cariño, Algo Tóxico, Tifus; Fu-Fü Ai, I Certamen Neocalorrismo de Barcelona: Toni el gitano, Jaleo real, Diego Paqué, Pantanito; Peter Thompson; Macaco; Maika Makovski; Patriarcas de la rumba; Cabo San Roque; Antònia Font.
Discos: Coconot, Jaleo real, Duquende, Laihn, Los Carradine, Big Mama, Mariona Font, The Linn Youki Project, Zulu 9-30
Activistes: Sergio MerinoAutors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )