e Fòrum d’Indigestió 2006 |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2006

Escrit el 09/05/2006 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 06. Anna Cerdà.
Coordinadora del PopArb, Festival de pop.

El rock català va fer un tap de quinze anys a la indústria i la cultura del país.

La gran marca “Barcelona” es podria fer servir millor: com a porta oberta a entendre realment el que està passant i no només com a etiqueta. Cal que flueixi més la relació entre aquest “Barcelona” i aquest “fora”, entenent el fora com a dins de l’àmbit català. Venim d’un temps d’una gran intervenció per part de les institucions, es va voler passar a aquesta cosa anomenada rock català sense pensar si això tindria continuïtat o si, al revés, això faria un tap d’uns quinze anys a la indústria i la cultura del país. Crec que ara estem en un procés de normalització musical –que potser és més lent, més complex, però que, alhora, crec que és més natural–. No ens podem permetre el luxe de menystenir tot el que no surti directament de Barcelona.

(resum escrit a Nativa 32_ Marta Solé)Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )