e Fòrum d’Indigestió 2006. Sergio Picón |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2006. Sergio Picón

Escrit el 09/05/2006 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: , , .

Fòrum 2006. Sergio Picón.
Portal Muzicalia, segell Aloud i agencia Sounds in a coma.

La nova i veritable escena indie-rock està sorgint a Madrid.

L’any passat, aquí a Barcelona, es va editar un recopilatori que es deia Made in Barcelona: “la millor escena indierock de la nostra història”. No existeix aquesta escena indierock. Fa molt de temps que no surten propostes noves, tot i els projectes com La Colazione.  El nombre de noves bandes insuficients per parlar d’aquesta escena indie-rock. Aquí a Barcelona acostumo a veure opinions molt crítiques de bandes d’un mateix segell o bandes companyes. A Madrid passa el contrari. I és on està sorgint la nova i veritable escena indie-rock. A Barcelona, sales dignes pel preu que es paga. Necessitem, com a mínim, quatre o cinc sales més de concert, que siguin gratuïtes.  M’agradaria ressaltar dues propostes que em semblen molt interessants: les del Cabaret Club i les del Pocket Club, que demostren que es pot tenir coherència i èxit al mateix temps.

(resum escrit a Nativa 32_ Marta Solé)Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )