e Fòrum d'Indigestió 2006. Sergio Picón | Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2006. Sergio Picón

Escrit el 09/05/2006 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: , , .

Fòrum 2006. Sergio Picón.
Portal Muzicalia, segell Aloud i agencia Sounds in a coma.

La nova i veritable escena indie-rock està sorgint a Madrid.

L’any passat, aquí a Barcelona, es va editar un recopilatori que es deia Made in Barcelona: “la millor escena indierock de la nostra història”. No existeix aquesta escena indierock. Fa molt de temps que no surten propostes noves, tot i els projectes com La Colazione.  El nombre de noves bandes insuficients per parlar d’aquesta escena indie-rock. Aquí a Barcelona acostumo a veure opinions molt crítiques de bandes d’un mateix segell o bandes companyes. A Madrid passa el contrari. I és on està sorgint la nova i veritable escena indie-rock. A Barcelona, sales dignes pel preu que es paga. Necessitem, com a mínim, quatre o cinc sales més de concert, que siguin gratuïtes.  M’agradaria ressaltar dues propostes que em semblen molt interessants: les del Cabaret Club i les del Pocket Club, que demostren que es pot tenir coherència i èxit al mateix temps.

(resum escrit a Nativa 32_ Marta Solé)Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )