e Fòrum d’Indigestió 2006. Martí Perramon |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2006. Martí Perramon

Escrit el 09/05/2006 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 2006. Martí Perramon.
Músic i responsable de l’àrea de música de l’Icub.

Cal emfasitzar la música com a pràctica tant per qui s’hi expressa com per aquell que l’escolta.

El que val la pena quan parlem de música és emfasitzar la música com a pràctica tant per a qui s’hi expressa com per aquell que l’escolta.

Peter Sloterdijk classifica la música segons l’actitud dels que practiquen com a músics i el que representa per a aquells que l’escolten.

La nova música existeix gràcies a l’existència de tota una sèrie de tècnics experts. Amb el temps s’ha anat deslligant del públic, quedant-se moltes vegades en una pràctica pràcticament solitària.

La música performance és aquella que intenta d’obrir-se camí fins el públic a través de mitjans ofensius que s’interposen entre el músic i el públic, és música de risc en acció.

La música lleugera compta amb un públic més massiu perquè assegura que no correrem cap risc d’escoltar alguna cosa nova.

La música funcional és aquella que s’utilitza amb uns propòsits definits, provoca un entorn sonor que ens anticipa com ens hem de sentir.

A Barcelona la balança es decanta cap a les segones.

(resum escrit a Nativa 32_ Marta Solé)Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )