e Fòrum d’Indigestió 2006. Lluís Puig |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2006. Lluís Puig

Escrit el 09/05/2006 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 2006. Lluís Puig.
Coordinador de Vesc Agència de Management. (Miquel Gil…)

Tot el procés de la creació, l’edició, la difusió i promoció està totalment subvencionat. Per tant: no hi ha indústria.

Al folk i la world music, el creador està subvencionat, sinó no crea. I perquè estigui subvencionat al darrera necessita un mànager personal que ningú sap on som. El disc està subvencionat. La presentació del disc també. La publicitat del disc també està subvencionada i per produir aquest disc, al darrera també hi ha un mànager productor que ningú sap ben bé què és.  A la tercera part, el management de booking o de venda, tot depèn de la subvenció que els han donat aquell any.  Tot el procés de la creació, l’edició, la difusió i promoció està totalment subvencionada. Per tant, no hi ha indústria. Fins que no hi hagi un públic a tot arreu no podem parlar de llibertat en la creació, en l’edició i en la difusió.

(resum escrit a Nativa 32_ Marta Solé)Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )