e Fòrum d’Indigestió 2006. Jordi Puntí |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2006. Jordi Puntí

Escrit el 09/05/2006 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 2006. Jordi Puntí.
Escriptor i afeccionat a la música.

Ens hem de moure com ratolins entre cames d’elefants. Som petits però tenim molta més mobilitat.

Aquests últims dies s’ha produït una notícia curiosa: s’ha informat a bombo i plateret de l’aparició del nou disc de Morrissey. La notícia arriba amb 20 anys de retard.  Finalment, els de la meva generació han accedit a llocs de poder dins dels mitjans i ara comencen a imposar els seus gustos musicals, que ja han quedat antiquats.  Existeix gran distància entre l’escena musical real de Barcelona i la informació que donen els mitjans de gran abast.  El primer desajust es produeix a la mateixa redacció. Els caps de secció de cultura i espectacles es resisteixen molt a acceptar que alguna novetat és interessant fins que un altre mitjà ho publica.  L’única manera de saber el que passa s’aconsegueix amb la curiositat. M’agradaria fer una recomanació a l’escena independent: el discurs al marge de les modes ha de ser sempre una finalitat però mai un mitjà de subsistència. Com deia Robert Fripp, ens hem de moure com ratolins entre cames d’elefants. Som petits però tenim molta més mobilitat.

(resum escrit a Nativa 32_ Marta Solé)Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )