e Fòrum d’Indigestió 2006. Joan Saura |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2006. Joan Saura

Escrit el 09/05/2006 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 2006. Joan Saura.
Músic, en l’actualitat al grup Pole-Pole, ex-membre de Koniec i Blay Tritono, entre d’altres.

Trobo a faltar una nova generació de gestors que entenguin el moment en què s’està vivint i sàpiguen adequar la seva acció a aquest panorama tan complicat que hi ha ara.

Els problemes d’ara són els mateixos que hi havia als anys vuitanta. O sigui, és molt difícil tirar endavant un projecte musical en aquesta ciutat.  Als vuitanta quasi no hi havia concerts a Barcelona, quasi no hi havia sales, de grups de fora en venien poquíssims i quan passava una cosa d’aquestes era un esdeveniment singular que tothom anava a veure.  Avui en dia això és absolutament diferent: hi ha moltes ofertes. Tot està convivint i està funcionant amb grandíssima dificultat però això no vol dir que hagi de passar res perquè facis un concert o treguis un disc.  Potser de vegades no som conscients del que tenim a les nostres mans. Hi ha ciutats que ho donarien tot per tenir festivals com els de Barcelona.  Cada vegada que un músic entra en el terreny de la gestió estem perdent un músic.  Trobo a faltar una nova generació de gestors que entenguin el moment en què s’està vivint i sàpiguen adequar la seva acció a aquest panorama tan complicat…

(resum escrit a Nativa 32_ Marta Solé)Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )