Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2005. Sergio Merino

Escrit el 09/05/2005 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 2005. Sergio Merino.

“Els espais de petit format afavoreixen molt el fet musical”

M’agradaria treballar amb un espai petit per afavorir la immediatesa, sense barreres. Això ajudaria a treure segmentacions i catalogacions: la música de manera natural. M’agradaria que hi haguessin moltes sales/clubs per 300 o 100 persones on es poguessin presentar totes les músiques de forma dinàmica. El club aconsegueix crear una relació més íntima i sincera entre el músic i el públic.

(resum escrit a Nativa 26_ Marc Lloret)Últims comentaris

  • Monica: Uff como la verdad te hace daño!!! Superrrr
  • Myriam Perea: Magnífico! Divertido porque es certero.
  • Montse: Me ha encantado leerlo. Gracias!
  • vivi: que preciosidad y cuanta verdad!!! yo tengo gemelos, e 5 anhos, os dejo imaginar!!!

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )