e Fòrum d’Indigestió 2005. Pau Manté |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2005. Pau Manté

Escrit el 09/05/2005 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 2005. Pau Manté.

“Una emissora pública de ràdio ajudaria a fer que sortissin propostes interessants i que les sales i discogràfiques les poguessin fer funcionar”

Les discogràfiques van donar a conèixer la música a tothom, però al mateix temps, per la seva manera de fer capitalista, han fet que acabin sent conegudes molt poques propostes musicals. Seria interessant aprofitar la sotregada de la crisi de les discogràfiques per buscar la fòrmula d’estructurar la indústria perquè no surti perjudicat el potencial creatiu dels músics. Caldria pensar quina relació ha d’haver entre el sector públic i el sector privat. Un mira només per l’interès econòmic i menysté l’interès creatiu de les propostes musicals. Quan es fa del sector públic no s’arriba a treure tot el suc a les propostes.

(resum escrit a Nativa 26_ Marc Lloret)Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )