e Fòrum d’Indigestió 2005. Oriol Pérez |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2005. Oriol Pérez

Escrit el 09/05/2005 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 2005. Oriol Pérez

“Tenim un Liceu de tots sempre i quan paguis 180 euros per anar-hi. Preu que no es pot comparar amb els de la resta d’Europa”

La música clàssica està tan museificada que quan es parla de què està passant a l’escena musical, aquesta queda totalment al marge. Els grans equipaments de la ciutat segueixen perpetuant un model que tendeix a entendre que allò clàssic és només un gènere, una tipologia una estètica una estilística musical. Aquesta idea ja s’ha trencat fora d’aquí amb programacions que barregen grans de la cançó, la música medieval, grans orquestres i figures del pop. Caldria començar a rejovenir l’escena. La clàssica té més que mai un public vell, estancat i una programació que insisteix en el de sempre.

(resum escrit a Nativa 26_ Marc Lloret)Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )