e Fòrum d'Indigestió 2005. Oriol Pérez - NativaNativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2005. Oriol Pérez

Escrit el 09/05/2005 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 2005. Oriol Pérez

“Tenim un Liceu de tots sempre i quan paguis 180 euros per anar-hi. Preu que no es pot comparar amb els de la resta d’Europa”

La música clàssica està tan museificada que quan es parla de què està passant a l’escena musical, aquesta queda totalment al marge. Els grans equipaments de la ciutat segueixen perpetuant un model que tendeix a entendre que allò clàssic és només un gènere, una tipologia una estètica una estilística musical. Aquesta idea ja s’ha trencat fora d’aquí amb programacions que barregen grans de la cançó, la música medieval, grans orquestres i figures del pop. Caldria començar a rejovenir l’escena. La clàssica té més que mai un public vell, estancat i una programació que insisteix en el de sempre.

(resum escrit a Nativa 26_ Marc Lloret)Últims comentaris

  • Jordi Oliveras: A mi hi ha alguna cosa de la provocació / hipòtesi inicial que no m’encaixa. Trobo que hi ha...
  • francesc.Cardeña: Bravo ! Bravissimo! A mi també m´agraden les cases com les d¨ antes però encara m´agrada mes l´idea...
  • Merce Coll: Molt be la reflexió sobre aquest abans que agrada tant, sobre tot als de mes de 60..recordant que erem...
  • Nuria Aguirre: Es plantegen, amb molta inteligència, qüestions molt importants. Aportes molt elements que obren...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )