e Fòrum d’Indigestió 2005. Mingus B. Formentor |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2005. Mingus B. Formentor

Escrit el 09/05/2005 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 2005 Mingus B. Formentor

“Si no m’omplís la passió fotria un negoci terrible en el món de la música, ja que és la millor droga que conec i la que em permet fer-me vell amb una certa dignitat”

Reivindicació del diletant, segons el diccionari, “aquell afeccionat o conreador de qualsevol tipus d’activitat artística però molt específicament de la música”. Cal afegir que els bons diccionaris afinen més concretant que els diletants “es mouen en el món de la música per amor”. Així que en el moment que formes part d’una cosa professionalment corres un elevadíssim risc de fer-ho per qualsevol cosa excepte per amor o per passió, l’estadi suprem de l’amor. Els diletants em serveixen per contrastar opinions i em permeten tenir per la música aquest estat d’amor i passió que intento guardar. Per exemplificar: el psiquiatra Joan Obiols; el primer pianista de l’Electrica Dharma, Jordi Soley; Ignasi Vidal, Joan Molina, Lluis Beltran, Alfred Arribas, Eddie Cambpell, …

(resum escrit a Nativa 26_ Marc Lloret)Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )