e Fòrum d’Indigestió 2005. Marc Gili |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2005. Marc Gili

Escrit el 09/05/2005 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 2005. Marc Dorian.

“Algú s’imagina un festival com Glastonbury recolzant grups d’arreu del món excepte els anglesos?”

Barcelona  ha deixat de ser una promesa per ser una realitat com a referent per la seva oferta cultural i musical. Festivals com el Sónar o el Primavera Sound són envejats; tenim una oferta museística d’art contemporani bastant bona; hi ha centenars de grups amb una qualitat sense precedents en la història de la musica popular de la ciutat. Hi ha un volum important de revistes que han creat circuit i escola a la resta de l’estat espanyol. Mai no serà possible tenir un nivell competitiu respecte les escenes més potents del món si no comencem a creure en els nostres, en els grups de la nostra ciutat. Un país que només importa el que ve de fora no serà mai un país de primera a nivell cultural, si no una regió més de l’Imperi.

(resum escrit a Nativa 26_ Marc Lloret)Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )