e Fòrum d'Indigestió 2005. Marc Gili | Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2005. Marc Gili

Escrit el 09/05/2005 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 2005. Marc Dorian.

“Algú s’imagina un festival com Glastonbury recolzant grups d’arreu del món excepte els anglesos?”

Barcelona  ha deixat de ser una promesa per ser una realitat com a referent per la seva oferta cultural i musical. Festivals com el Sónar o el Primavera Sound són envejats; tenim una oferta museística d’art contemporani bastant bona; hi ha centenars de grups amb una qualitat sense precedents en la història de la musica popular de la ciutat. Hi ha un volum important de revistes que han creat circuit i escola a la resta de l’estat espanyol. Mai no serà possible tenir un nivell competitiu respecte les escenes més potents del món si no comencem a creure en els nostres, en els grups de la nostra ciutat. Un país que només importa el que ve de fora no serà mai un país de primera a nivell cultural, si no una regió més de l’Imperi.

(resum escrit a Nativa 26_ Marc Lloret)Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )