e Fòrum d’Indigestió 2005. Jordi Urpí |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2005. Jordi Urpí

Escrit el 09/05/2005 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 2005. Jordi Urpí

“Evidentment, assegut a la teva cadira, no aconseguiràs res. Convido a tothom a que faci l’esforç de moure’s”

No podríem dir que Barcelona sigui envejada des de l’estranger, però sí crec que està prou valorada, prou ben considerada. Cal aprofitar la projecció de Barcelona, sobretot pel que fa als músics. De vegades els músics diuen que l’etiqueta mestissa o del “Sonido Barcelona” no funciona… quan a l’estranger funciona i funciona molt. No es pot esperar que el mannà caigui del cel i caldria preguntar a la gent de B-Core com ha fet arribar els seus discs al Japó o com la gent d’Hace Color s’ho ha fet perquè els grups del seu catàleg facin gires per França, Itàlia o Alemanya.

(resum escrit a Nativa 26_ Marc Lloret)Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )