e Fòrum d'Indigestió 2005. Consol Sáenz | Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2005. Consol Sáenz

Escrit el 09/05/2005 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 2005. Consol Sáenz

“La cultura, pels polítics, no és rendible, mentre que la política sí que ho és”

Alguns dels darrers discs que han sortit, l’oferta de música en directe dels nostres locals, nombrosos festivals, i per sobre de tot la incessant feina de músics, aspirants a músics, programadors i afeccionats a la música, són la prova que les coses no van malament. Barcelona està en el mapa internacional però nosaltres seguim pensant que alguna cosa falla, segurament el canal. Els mitjans públics, realitzen programes musicals que intenten donar veu a aquells que no segueixen les regles del mercat però són programetes perduts, apostes personals dels treballadors. Cal una emissora, amb programació transgressora, innovadora, sense prejudicis dirigida a la gent interessada per la cultura.

(resum escrit a Nativa 26_ Marc Lloret)Últims comentaris

  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...
  • Ana: Justament la desvinculacio del Mon laboral es allo mes ridicul de les exigencies dels prfossors fixos. Perdón el...
  • Albert: Productivitat coneguda o productivitat desconeguda?

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )