e Fòrum d’Indigestió 2005. Berta Sureda |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2005. Berta Sureda

Escrit el 09/05/2005 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 2005. Berta Sureda

“Ens està costant una mica el diàleg amb el sector… hi ha un parell d’associacions amb les quals no tothom s’hi sent representat”

Estem per escoltar les reivindicacions i trobar mecanismes perquè aquestes es puguin dur a terme. Quan vam arribar l’actual equip vam veure que hi havia una certa política de clientelisme o de repartir diners sense molt criteri: pocs diners per a moltes iniciatives. Hem de treballar perquè hi hagi espais per assajar, per crear, per investigar, perquè hi hagi circulació, sales petites i grans, que les sales de concerts estiguin considerades equipaments culturals perquè ho són, etc. Volem treballar per trobar un territori de diàleg amb les associacions dels diferents sectors per poder definir conjuntament les polítiques necessàries perquè hi hagin mitjans.

(resum escrit a Nativa 26_ Marc Lloret)Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )