e Fòrum d’Indigestió 2004. Ramon Faura |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2004. Ramon Faura

Escrit el 05/04/2004 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 2004 Ramon Faura Coll
Professor d’història de l’art (UPC). Artísticament Le petit Ramon.

“La situació musical a Barcelona pel que fa als músics és esplèndida. També està molt bé el fet que siguin de tendències diferents, això és salut. I així trobem propostes de tot tipus i totes molt bones.”

“Quant al públic hem passat del “pero que público más tonto tengo” al “Dónde coño está el público”. Al gran públic, que aquí és l’única opció per a qui pretén viure de la música, no li interessa la música en ella mateixa. Li interessa en tant que enorme fenomen mediàtic…”

“És un fet: la indústria discogràfica se’n va al garete en dos dies. És inevitable. El fenomen Rock o Pop o com vulguem dir-li, és un fenomen estrictament discogràfic. La sacralització dels autors-interprets de tonadetes més o menys populars i fàcils és un fenomen només comprensible des de l’objecte “Disc”.”

“Si el rock és un producte discogràfic, no és cap bestiesa pensar que desapareixerà amb la desaparició de la indústria discogràfica. Els ordinadors tenen molt a dir.”

(resum escrit a Nativa 19_ Marc Lloret)Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )