e Fòrum d’Indigestió 2004. Oriol Roca |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2004. Oriol Roca

Escrit el 05/04/2004 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 2004 Oriol Roca i Cano
Productor del Festival de Documentals Musicals In-Edit. / Manager de Xerramequ Tiquis Miquis i Rumberus

“La manca de comunicació que hi ha entre els diferents protagonistes de l’escena musical, és a dir entre artistes, discogràfiques, editorials, premsa, representants i institucions publiques és un dels principals problemes.”

“Hi ha un cert desconeixement de les activitats que cadascun d’aquests agents du a terme. Això genera una falta d’informació del que cadascú pot oferir als altres, com a mitjans o camins de desenvolupament dels seus projectes, i tot plegat desemboca en una actitud victimista.”

“2 exemples significatius: 1/ queixes dels artistes per la manca d’ajuts públics i queixa d’algunes institucions que les seves propostes es queden desertes de peticions i diners per repartir.  2/ queixes dels departaments de promoció de les discogràfiques per la manca de disposició dels artistes a col.laborar amb la promo, quant moltes discogràfiques mai no s’han preocupat per conèixer l’artista més enllà d’un full de promo.”

(resum escrit a Nativa 19_ Marc Lloret)Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )