e Fòrum d'Indigestió 2004. Oriol Roca | Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2004. Oriol Roca

Escrit el 05/04/2004 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 2004 Oriol Roca i Cano
Productor del Festival de Documentals Musicals In-Edit. / Manager de Xerramequ Tiquis Miquis i Rumberus

“La manca de comunicació que hi ha entre els diferents protagonistes de l’escena musical, és a dir entre artistes, discogràfiques, editorials, premsa, representants i institucions publiques és un dels principals problemes.”

“Hi ha un cert desconeixement de les activitats que cadascun d’aquests agents du a terme. Això genera una falta d’informació del que cadascú pot oferir als altres, com a mitjans o camins de desenvolupament dels seus projectes, i tot plegat desemboca en una actitud victimista.”

“2 exemples significatius: 1/ queixes dels artistes per la manca d’ajuts públics i queixa d’algunes institucions que les seves propostes es queden desertes de peticions i diners per repartir.  2/ queixes dels departaments de promoció de les discogràfiques per la manca de disposició dels artistes a col.laborar amb la promo, quant moltes discogràfiques mai no s’han preocupat per conèixer l’artista més enllà d’un full de promo.”

(resum escrit a Nativa 19_ Marc Lloret)Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )