e Fòrum d’Indigestió 2004. Nando Cruz |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2004. Nando Cruz

Escrit el 05/04/2004 per Nando Cruz a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 2004. Nando Cruz
Crític musical d’El Periódico de Catalunya i col.laborador de ‘Rockdelux’.

“Fa 10 anys a Espanya i a Catalunya hi havia un accés a la informació tan gran com el que hi ha ara però es publicaven molts menys discos, hi havia molts menys concerts, gairebé no existien festivals i les revistes musicals no eren tantes com les que hi ha ara.”

“Aquest augment de l’oferta musical tant discogràfica, com de concerts, com de festivals, ha fet que les ràdios s’hagin partit en dues: la ràdio comercial de tota la vida, i la ràdio alternativa. Sembla que sigui música de països diferents i fins i tot de dècades diferents. I amb la premsa passa el mateix.”

“El panorama teòricament és immillorable tot i que cal preguntar-se si tota aquesta informació que estem rebent es pot assimilar.”

“Potser hauríem de recuperar la paciència i la tranquilitat a l’hora d’escoltar els discos, perquè tota aquesta acumulació d’informació que teòricament ens hauria de fer una mica més crítics o ens hauria d’ensenyar a comprendre i a valorar millor la música, se’ns està escapant una mica de les mans.”

(resum escrit a Nativa 19_ Marc Lloret)Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )