e Fòrum d’Indigestió 2004. Lluís Cabrera |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2004. Lluís Cabrera

Escrit el 05/04/2004 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 2004 Lluís Cabrera
Co-fundador del Taller de Músics de Barcelona. Còmic diletant

“De sempre, hem volgut recolzar, impulsar i mesclar a artistes de procedències diverses, geogràfiques o estilístiques per trobar vies d’experimentació, desenvolupament, i alhora, incitadores de noves propostes creatives.”

“No és possible alimentar-se només dels llenguatges musicals que hom domina. Les fonts d’alimentació com més variades, més excitants. Però s’ha de tenir identitat pròpia.”

“Les trobades i seminaris que organitzem al Taller, sota la premissa de recerca i desenvolupament, estan exempts de tota premeditació per assolir objectius. La creació té lloc en els moments més inesperats, quan no la cerques.”

“Potser només escoltant músiques diverses i planetàries, a través de la xarxa, dels CD’s.., es poden aconseguir els mateixos objectius, però la vivència, el contacte directe, la diversió, la disparitat, el gaudiment de la manduca, les jams de Can Pamplona, no són possibles sense el frec humà. Més que mai hem de reivindicar el concert en directe.”

(resum escrit a Nativa 19_ Marc Lloret)Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )