e Fòrum d’Indigestió 2004. José Arias |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2004. José Arias

Escrit el 05/04/2004 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 2004 José Arias
Dinamitzador musical del Laboratori Musical Les Basses

“Barcelona és una seu important per concerts de grups nacionals i internacionals, compta amb festivals del prestigi i ressò mediàtic com Sónar o Primavera Sound i el públic de la ciutat respon a aquestes propostes de música en directe.”

“Un bon grapat  de productors estrangers decideixen venir a viure a Barcelona per desenvolupar la seva feina i els petits projectes discogràfics es consoliden, malgrat les grans tanquin les seves seus catalanes.”

“L’absència de polítiques municipals de música amplificada és total, però això no impedeix que la creativitat de les bandes vagi en augment continuadament.”

“És important promoure iniciatives relacionades amb la música que sorgeixen del teixit social de la ciutat. Aquestes petites iniciatives (Minifestival, Hipersons, Fea, 3X4…) estan convertint Barcelona en una ciutat amb possibilitats de gaudir música en directe de qualitat i són una excel·lent oportunitat pels músics.”

(resum escrit a Nativa 19_ Marc Lloret)Últims comentaris

Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )