e Fòrum d’Indigestió 2004. Francesc Vaz |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2004. Francesc Vaz

Escrit el 05/04/2004 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 2004. Francesc Vaz García
Director executiu de la revista Rockdelux. Direcció artística Primavera Sound

“La música acaba sorgint al marge de quin és el posicionament de les administracions públiques, però incideix molt en el seu desenvolupament.”

“Les polítiques de l’Ajuntament de Barcelona relacionades amb la música són discriminatòries, si les comparem amb els recursos que s’assignen des de l’Ajuntament a altres àmbits com podria ser el teatre.”

“Aquest tracte discriminatòri incideix en la música que es fa aquí, perquè si s’aconseguissin més recursos es podria ajudar en moltes coses en les que ara anem molt coixos: locals d’assaig, ajuts a la indústria discogràfica de Barcelona, ajuts a innovacions musicals, a projectes etc.”

“Si volem que la música que es fa aquí pugui ser sostenible, es necessita directament l’ajuda de les administracions públiques.”

(resum escrit a Nativa 19_ Marc Lloret)Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )