e Fòrum d’Indigestió 2004. Enric Pedascoll |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2004. Enric Pedascoll

Escrit el 05/04/2004 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 2004. Enric Pedascoll
Director de K Industria Cultural.

“En el món de la música hi ha dos grans embuts que no ens permeten arribar al públic, que són la promoció i la distribució. Hi ha una gran saturació d’oferta que no es pot pair, no hi ha canals per arribar al públic, que és el que un creador busca.”

“Estem vivint en un moment complicat en el qual prima la qüestió econòmica per sobre d’altres, però paradoxalment estem vivint en un món que ens permet editar fàcilment.”

“El poder de les grans corporacions multinacionals és molt gran i ens porta cap a un dirigisme musical, perquè darrera de les grans companyies hi ha gent que es preocupa de si la borsa puja o baixa i en el món dels concerts i de les sales les grans corporacions cerveseres i les marques d’alcohol hi són molt presents.”

“A nivell comercial la petita botiga prescriptora desapareix i ens trobem amb grans hipermercats que ens ofereixen els títols que surten a les llistes. Al gran mercat no li interessa tot el que no pugui arribar a un públic massiu. Interessa aquest fast food musical, el consum impulsiu, passar full al hit ràpid.”

“El més important per ajudar i potenciar el mercat i obrir noves vies tant comercials com de promoció, és el diàleg entre els diferents sectors que participem en aquest món.”

(resum escrit a Nativa 19_ Marc Lloret)Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )