e Fòrum d’Indigestió 2004. Clara Garí |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2004. Clara Garí

Escrit el 05/04/2004 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 2004. Clara Garí i Aguilera

“Professora d’art contemporani, art digital i multimèdia, i de gestió cultural. En l’actualitat, dirigeix l’espai d’art contemporani Nau Côclea de Camallera i és membre del col.lectiu Orquestra del Caos organitzador del Festival Zeppelin d’art sonor al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.”

“En els darrers dos anys la programació de música experimental a Catalunya s’ha anat ampliant gràcies a noves propostes a diferents punts de la geografia territorial caracteritzades per un fort caràcter interdisciplinar, pel seu to didàctic i també per un fort component corporatiu.”

“El que s’està cuinant a Barcelona en matèria de música experimental juga un paper molt important en aquestes propostes. També hi ha, però, una pedrera de músics investigadors que va evolucionant a Catalunya i que no es manifesta fins que els individus presenten les seves propostes a Barcelona.”

“Des del territori es refereixen a Barcelona però el viatge invers no existeix encara: des de Barcelona hi ha “oïdes sordes” a les propostes que es generen fora de la ciutat.”

“Assolir la fluïdesa entre la ciutat i el territori serà possible quan la xarxa de programacions de musiques avançades al territori sigui més forta i estigui més ben consolidada. Col·laborar amb les entitats civils (artistes, associacions etc.) que estan obrint camí en aquest terreny és tasca de les institucions, més concretament de les diputacions i de la Generalitat de Catalunya.”

(resum escrit a Nativa 19_ Marc Lloret)Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )