e Fòrum d’Indigestió 2004. Carles Sala |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2004. Carles Sala

Escrit el 05/04/2004 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags: .

Fòrum 2004. Carles Sala i Marzal
Director de l’Àrea de Difusió i Promoció de la Música de l’Ajuntament de Barcelona.

“El moment creatiu de la ciutat de Barcelona, tota l’àrea metropolitana, és creatiu variat, de qualitat i excitant. Segurament, la causa de que això sigui així no és estrictament de les polítiques culturals dutes a terme per totes les administracions.”

“Assistim a moviments que estan heretant l’actitud del pop-rock, tot i conservar unes arrels, com puguin ser 08001, Ojos de Brujo o Dusminguet, i això està donant lloc a aquest pop global.”

“Les administracions tenen els reptes de no atribuir-se l’èxit de la situació actual sinó treballar-hi per què això no quedi en un seguit de grups que han sorgit, han triomfat i que d’aquí uns anys passaran a la història: s’ha de buscar que aquest moviment es retroalimenti. El repte és fer polítiques amb els músics i amb el sector.”

“Hem de canviar algunes actituds, com la idea de viure de la música. Hi ha gent que ha vingut de fora i que ens està ensenyant que no ens hem de plantejar si hem de viure de la música o no, sinó que hem de viure amb la música. Tenim un punt de vista molt occidental. Compay Segundo no s’hagués plantejat mai si havia de viure de la música, però ell no hagués viscut sense música. Son coses per reflexionar.”

(resum escrit a Nativa 19_ Marc Lloret)Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )