e Fòrum d’Indigestió 2003 (2ª edició) |Nativa
Skip to content


Fòrum d’Indigestió 2003 (2ª edició)

Escrit el 05/04/2003 per Marc Lloret a la categoria Fòrum.
Tags:

Nat 08 abr_03 Marc Lloret

Un any després, una nova reunió de persones vinculades d’una manera o altra al món de la música a Barcelona. Un any després, un nou balanç del que ha donat de sí l’escena local. Amateurisme, manca d’ajuts públics, escassa o nul·la formació en el sector, moltes idees i molt bones, nous segells i nous grups. Noves conclusions, ecos de l’any passat, algunes coses que no han canviat i altres que sí ho han fet però de manera desigual. En resum, una nova i interessant col·lecció de mostres de sensatesa, esperit crític, resignació amb matisos i optimisme moderat. Senyors i senyores, a Barcelona el 2002 li ha anat tan bé com el 2001 i tan malament com li anirà el 2003 en matèria de música. Això és un resum, per ordre de participació, de les idees més ressenyables (intentant ser tan literal com la gramàtica i el diccionari ho permeten) de la segona edició del Fòrum de les Músiques Amplificades que organitza Indigestió al Centre Cívic de La Bàscula.

Mónica Garrido
Responsable de Foehn Records.

Jordi Gratacós
Programador.

Víctor Nubla
Músic, activista i director del Festival LEM.

Adolfo Osta
Músic.

Wagner Pà
Músic.

Àxel Pi
Músic.

Toni Rubies
Periodista.

Albert Salmerón
Reponsable de PPAA i el segell Cosmos.

Jordi Turtós
Periodista, director del MMVV.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )